Huset

Sommarhuset är något vi lagt ned otroligt mycket engagemang på. Allt från att rita själva huset till snickrande av altaner och färdigställande av tomt. Ett diskret yttre, ljusinsläpp från flera väderstreck, extra takhöjd och välplanerade sällskapsytor var vår målsättning och vi är riktigt nöjda. När ni hyr av oss så kommer ni hem till vårt sommarhus och vi hoppas ni tar hand om det lika väl som vi gör.

Huset är nybyggt (2017) och alla möbler är nya. Det finns sängplats för 8-10 personer fördelat på tre sovrum. Ett stort badrum med tvättmaskin med integrerad torktumlare.

Fullt utrustat kök med spishäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys med ismaskin och kylt vatten. Vi använder inte mikrovågsugn, så någon sådan finns inte.

Matplats med utdragbart bord, åtta karmstolar, en barnstol samt en småbarnsstol (IKEA Antilop).

Det finns två uteplatser, en i nordost och en i sydväst. På den i sydväst finns matplats för 8 personer, grill och solstolar.

Teknik: Fiber och wifi, digitalbox med Telia Digital-TV, Apple-TV m.m.

Tomten är väldigt solig men erbjuder även skugga under höga träd. Fantastisk vy norrut över ängar och klinten! Parkeringen vid vägen rymmer två bilar.

Det är ca 100 m ned till havet där man kan njuta av fina solnedgångar. Här kan man också ta ett dopp, men det är lite stenigt. Vill man ha en strand så kör eller cyklar man till Snäck eller Brissund. Frukostbrödet köper ni på Själsö Bageri, en dryg kilometer bort.

Hall/kök/vardagsrum


 

 

Badrum

Stora sovrummet

Stort sovrum med en dubbelsäng, en våningssäng (90cm/90cm) och en stor garderob.

Anna’s boende är beläget i Visby, Gotlands län, Sverige. Bullbergsbacke - Butik med närodlat, nybakat och glass, 200 meter bort Själsö bageri - Bageri och café, 2 kilometer bort Krusmyntagården - Restaurang och café med lekplats för barn samt butik med försäljning av egna kryddblandningar, 2 kilometer bort Lummelundagrottan - Grottäventyr och café, 4 kilometer bort Brissunds badstrand ligger ca 1 kilometer från huset. Visby stad 10 kilometer bort.

 

De små sovrummen

Två mindre sovrum med en familjesäng/våningssäng(120cm/90cm) och en stor garderob vardera.

 

Utsida och tomt

Gräset gör sitt bästa för att etablera sig och här är ett par bilder tagna i slutet av maj(2018).

Baksidan, taget från altandörren(Vidvinkel)

Baksidan, taget från sovrumsfönstret

Framsidan, taget från parkeringen som ligger intill Brusviksvägen.